Over ons

In het kloppende hart van Purmerend is Roast een welkome verrassing. Eigenaresse en gastvrouw Astrid weet het ‘stadse’ gevoel feilloos te combineren met de flair van de Purmerendse koemarkt.

Roast, wiens naam een knipoog naar grilled meat is, opende officieel haar deuren in maart 2017. Het pand is echter al 16 jaar in het bezit van Astrid, die samen met haar man Said al twee decennia lang in de horeca business zit. 20 jaar verder is naast Roast, ook onder andere Café in the City, Burlesque, bubbels en bite's, Amsterdam Live en de bekende Bubbels (waarvan 1 van de vestigingen zich boven Roast bevindt) geopend.

Brunchen, lunchen, borrelen, dineren, urenlang natafelen of een glaasje Moët bubbels drinken aan de bar. Onder het genot van de tunes van een DJ in het weekend, of met uitzicht over de Purmerendse Koemarkt. Iedere dag is weer anders, maar wat hetzelfde blijft is de kwaliteit en onze gastvrijheid.

Op het menu staat een scala aan opties, de één nog verleidelijker dan de ander. We staan bekend om onze biologische ROAST chicken, maar serveren ook smaakvolle vis gerechten en bijzondere lunchgerechten. Alles met een geheel eigen ROAST twist, want eigenaresse Astrid zorgt er voor dat alles bij ons net even wat anders is.

Specials @ Roast

Ondanks dat wij ervan verzekerd zijn dat iedere avond of middag die je bij Roast doorbrengt bijzonder en speciaal is vinden we het toch leuk om sommige momenten nog net iets specialer te maken. Onze Roast specials zorgen daarvoor.

Friday’s and Saturday @ Roast

Lekker lang natafelen na het diner. Daar houden we bij Roast van. Reserveer een tafeltje rond 19:00 op vrijdagavond, klets lekker bij over de afgelopen week en geniet vanaf 21:00 van onze Roast Resident DJ die voor heerlijke jazz, soul en funk tunes zorgt. Reserveren doe je hier.

Monday’s Sushi Madness @ Roast

Begin je week goed, begin je week bij Roast. Geniet van de beste sushi van Purmerend en geef de maandagavond een flinke upgrade. Alle sushi rollen zijn €10,- op deze gezellige avond. Houd dat weekendgevoel nog een avondje langer vast en reserveer hier vast een tafeltje.

High Tea @ Roast

De all-time klassieker met een Roast draai. Onze High Tea bestaat uit een combinatie van verschillende, wisselende zoete en hartige bites en een (onbeperkte) free flow aan thee. Roast zou Roast niet zijn als we niet de kans zouden grijpen om deze High Tea uit te kunnen breiden met een glaasje bubbels (optioneel). Prijs High Tea: €24,95 Inclusief glaasje bubbels: € Graag vooraf hier reserveren.

High Wine @ Roast

Een greep uit onze veelbelovende wijnlijst met bijpassende bites. Iets te vieren, of gewoon zomaar om de week mee af te sluiten of juist in te luiden. De keuze is aan jou, laat de rest maar aan ons over. Onze High Wine bestaat uit 4 verschillende glazen wijn met bijpassende hapjes. Prijs High Wine: €29,95. Graag vooraf hier reserveren.

ROAST


Koemarkt 21 1441 DA Purmerend

Tel: 0299-427-675

Mail: info@roast-purmerend.nl

Openings tijden:

zondag10:00–02:00
maandag10:00–02:00
dinsdag10:00–02:00
woensdag10:00–02:00
donderdag10:00–02:00
vrijdag10:00–03:00
zaterdag10:00–04:00